Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

30 augusti 2006

Kategori: Kortids

JAG BLIR GALEN!

Jag är så ensam, ingen bryr sig om mig. De har köpt en film på kortidshemmet, Babar. Visst passar den mig? En tonåring? Dom tror jag är så liten och tycker om sånt men då tror dom fel och nu i går fick dom för sig att jag skulle vara på idag (onsdag) istället för imorgon. Här är det bara massor av småbarn. Ingen i min ålder. Roligt. Jag är stressad varje morgon då jag ska till skolan, jag har ingen väckarklocka här och personalen vaknar först 6.30 fast jag ska gå 6.40! Jätte roligt.
Jag vill inte vara här, jag vill vara hemma. ingen bryr sig om mig. Snälla kan ni få bort mig här ifrån!

Kommentarer

 • Anna säger:

  1) Finns det inga dagar när det finns jämnåriga på kortis? Jag tycker man ska planera så att jämnåriga är där samtidigt. Kräv det!

  2) Eller finns det bara småbarn och du på kortis? I så fall kanske du ska byat kortis? Fundera över det. De finns så klart andra kortis med ungdomar i din ålder.

  3) Självklart ska kortis köpa in saker som passar gästerna. Babar passar för småbarn. Nästa gång köper de väl något som passar för 17-åringar, tror du inte det? Du kan ju föreslå dem något.

  4) Det är inte meningen att kortis ska vara en plåga. Fundera över hur det ska ändras för att du ska trivas eller om du vill byta kortis.

  5) Köp en väckarklocka och ta med dig dit!

  2006-09-04 | 01:13:46

Kommentera inlägget här: