Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

12 december 2007

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag namnsdag och jag fick ett paket med godis och en trisslott. Jag vann ingeting på trisslotten, godiset ska jag spara till Uppersittarkvällen. När jag kom till skolan hade elevrådet på Huddingegymnasiet en liten tomtegöma. Jag fick några fina fynd. En chokladtomte. Ska spara den till uppersittarkvällen med BingoLotto. Först hade jag programmering och då blev jag klar med mitt program. Jag är nöjd och hoppas det fungerar bra! Sen åkte vi till stan med klassen för att besöka Historiska Museet i Stockholm. När vi kom till Östermalmstorg med tunnelbanan så fick vi gå istället för att åka vidare en station då det var stopp till Ropsten.  När vi kom fram hade vi matsäck med oss och min bestod utav pannkakor med efterätt.

På museet hade de många utställningar och jag tog några foton med kameran, möjligheterna för fotografering är inte det bästa på museet. De hade en utställning om Ismannen Ötzi och om vikingar och majaindianer. I guldrummet så fick man inte fotografera och där kunde man gräva efter skatter, hoppades jag i alla fall men det fick man inte.

Efteråt gick vi tillbaka till Östermalmstorg och besökte tog tunnelbanan till Gamla Stan för att kolla på Julmarkanden på Stortorget. Efter en kvart så avgick jag och gick till Centralen. På Centralen fanns ett proppfullt tåg som väntade på att avgå hem till mig då det var stora OCH kraftiga förseningar på grund av ett växefel. Spärrarna fungerade inte och tåget som jag åkte avgick från en annan perrong än den utmärkte. När jag var hemma i Huddinge behövde jag bara vänta åtta minuter på bussen hem.

När jag var hemma så förde över jag fotona till datorn och gjorde min mat till kvällen. Jag övade lite på Luciasångerna till i morgon som vi ska spela upp i klassen.
Jag fick en almanacka av min pappa i present. Själv använder jag inte så mycket almanackor utan skriver upp datum på datorn. Det är ändå bra att ha.

Tyvär får man inte lägga upp bilderna som man tar på museet på internet utan skriftlig tillåtelse utan jag får endast ha de för privatbruk.

BingoLottos julkalender: Ingen vinst idag

Kommentarer


Kommentera inlägget här: