Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

13 december 2007

Kategori: Jul och Nyår

Idag är det Lucia med alla lussekatter och allt sådant. När jag kom till skolan så gick jag och åt frukost, där spelade de julmusik efteråt samlades jag och resten av klassen för att sjunga igenom låtarna och plocka i ordning inför firandet av Lucia. Klockan 10.00 startade Luciatåget och vi sjöng Natten går tunga..., Tomtarna..., Staffan... och massor av andra Luciasånger. Jag tappade bort texten lite då jag skulle ha solo på en vers av Staffan. Som publik fanns delar av kommuns barnförvaltning och skolans personal inklusive skolans rektor. Vi hade vita skjortor och svarta byxor med tomteluva. Några i klassen hade dock inte de rätta kläderna.

Efteråt var det lunch i matsalen dom för min del bestod utav en lussebulle med julmust. Jag tycker inte om Risgryndsgröt. Efteråt fick vi mera Lussebullar och pepparkakor med läsk av förvaltningen. Vid 11.30-tiden föreläste en gammal klasskamrat från gruppen om Uttryndade frihet, efteråt hade vi rast innan det var dags för Skolans luciatåg. Skolans luciatåg var okej men kändes lite kort. Efteråt gick vi hem.

När jag kom hem så hade tidningen Pc för alla kommit med deras senaste nummer och fyra bingolotter för de närmaste veckorna.

BingoLottos julkalender: Ingen vinst idag

Kommentarer


Kommentera inlägget här: