Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

17 oktober 2007

Kategori: Skola

Idag hade vi KI-dagen på Huddingegymnasiet. På morgonen kom jag till skolan vid 8.15-tiden. Det var inte så många i skolan då men det ökade för varje minut. Klockan 9.30 fick vi i skolan lyssna på välkomstal av rektorn, chefen för förvaltningen och rektor för KI. KI står för Karolinska-Instutiet i Solna och Huddinge. 

Efter välkomstalet fick vi lyssna på en föreläsningen När hjärnan kidnappas och beroende uppstår med docenten Stefan Brené och Sprit och knark - kanske spännande för stunden men ett elände för livet med Ulf Rydberg. Sprit och knark föreläsningen var inte så noga genomtänkt då man flera gånger inte såg hela bilden som visades upp.

Efter åt var det lunch och utställning där man kunde få prova på en massa aktiviteter och få gratis godis. Jag hade även chans att vinna priser men jag deltod inte. Efteråt lyssnade jag på en föreläsning om Laboratoriediagnostik för bruk och missbruk av alkohol, med Helen Dahl och fick lyssna på ett föredrag om Doping och ställa egna frågor med Mats Garle.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: