Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

30 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag kört mycket datorspel och spelat in två filmer till DVD.

29 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag spelat in lite filmer från VHS till DVD.

28 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag fick jag åka hem från kortidshemmet. På kvällen var mina syskon och pappa på kalas och jag kollade på en film på tv.

27 december 2006

Kategori: Kortids

Idag fick jag åka till kortidshemmet och jag håller bli tokig här!

26 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag ätit mera julmat och kört lite dator och vilat.

25 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag fortsatte jag leka med klapparna och äta julbord. Vi fick även besök utav ett par gäster.

24 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag skrapade jag julkalendern, ingen vinst efter frukosten och lite tittande på tv med julfreden från Åbo och När & Fjärran var det dags för maten. Skinka, potatis och köttbullar, prinskorvar med julmust. Kalle Anka stod som vanligt för programmet klockan 15.00 och sen var det dags för paketen. Jag fick en mobiltelefon, film och en smörgåsgrill bland annat.

23 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag gäller det, jag ska orka vara uppe till midnatt. Uppersittarkväll.
Jag har ätit Pizza och Kyckling. Jag kollar så att allting är i ordning, chipsen och godisen. Tar på mig tomteluvan och sätter på TV4. En halvtimme kvar.
Första bilarna delas ut. Ingen vinst men ett nytt bra spel anser jag. Bilhjulet.
Ettan, Tvåan och Treans bingo går och jag blir gladare för varje minut. Julmusiken klingar då och då och vinster delas ut. Paketeringsinslagninstipsen var värdefullt men för sent. På julkalendern vann jag inte miljonen men pengarna från lotten går till välgörenhet. Som bilen som delades ut till Hennes majestät Drottning fond Childhood. 4 miljoner delades ut och över 300 miljoner har delats ut under hela året!!!!
Köper du också lotter så bidra du till att föreningen får ett bättre tillskott. Tycker man synd om dom som står ute och säljer kan du alltid prenummera. Det är ett välbehövt tillskott för klubben.

Efter nyheterna så blir det julbingo ingen vinst men jag har inte tur i spel. Topsy kommer upp och kollar vad jag gör, mamma sover. Då BingoLotto är slut går jag och lägger mig och tänker imorgon är det julafton.

God jul!

22 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag så har mamma och jag handlat mat, mycket mat.
Vi köpte allting till julbordet som vi behöver, lite för lite julmust om jag får tycka det.
Vi har ätit tacos och makaronipudding. Det var gott men ingen vinst.

I morgon är det 23 december! Dan före dan!

21 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag började jag 9.30 och slutade 11.00 i skolan var det julavslutning då det var en "hårdrock" konsert. Varför kan det inte vara en vanlig julkonsert med låtar och inte hög volym. Man måste hålla i öronen. Hemma så städade jag lite och förbereder det sista inför julen.
Ingen vinst ännu!

20 december 2006

Kategori: Allmänt

Idag hade vi styrketräning på idrotten till lunch fick vi potatis och köttbullar med julmust. Det var gott. Hemma hade jag fått BingoLotten till 23 december!!!

19 december 2006

Kategori: Skola

Idag var det en dag i skolan.
Till lunch åt jag ingeting. Efter idrotten arbetade jag med skoltidningen från 14.00 till 19.30.
Tidningen börjar blir klar och vi har två lektioner kvar av tidningen innan kursen är slut.
Ingen vinst på julkalendern.

18 december 2006

Kategori: Skola

Idag hade jag redovisning på Religionen, jag tror det gick bra till lunch åt jag ingeting för jag tyckte inte om maten. På musiken spelade vi på trummor det var ganska svårt att spela i ett viss mönster.
Efter musiken hade jag prov i webbdesign, det gick bra tror jag. Jag kunde svara på alla frågor. Om det var tillräckligt eller tydligt vet jag inte.

Hemma hade tidningen PC För Alla komit, man fick en ljudbok på köpet. Kan vara en bra julklapp. Ingen vinst på julkalendern.

Julafton på Söndag!

17 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag bakade vi lite hemma och städade inför julen.
Ingen vinst på julkalender eller tv-programmet.
En vecka kvar till julafton!

16 december 2006

Kategori:

Idag tog vi fram julgranen hem, det var roligt att pynta men det tog tid att hitta julgransfoten men det gick tillsist. Vi tog fram de sista julpyntet också.

15 december 2006

Kategori: Skola

Idag hade jag först skoltidningen sen blev det julbord i skolan med skinka, julmust, potatis, köttbullar, prinskorv, jansson, röbetssallad och sill. Jag är glad att jag går på HGY, julmust är ett lyckat tillskott.
Ingen vinst på Julkalendern.

14 december 2006

Kategori: Skola

Idag var det en vanlig dag men till lunch åt jag. I morgon är det fredag och sen är det helg.

13 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag var det en specielldag.
Först hade vi ett luciatåg i klassen efteråt fick vi lussebullar, pepparkakor och julmust.
Till lunch var det Risgrynsgröt men det åt inte jag, istället så tog jag lussebullar, pepparkakor, julmust och clementiner som serverades i matsalen.
På eftermiddagen var det ett luciatåg i Aulan som vi lyssnade på efteråt fick vi gå hem.
Hemma hade vi fått ett presentkort på julskinka värd 150 kronor och 50 kronor rabattcheck samt 10% rabattcheck.

En trevlig dag men ingen vinst på julkalendern.

12 december 2006

Kategori: Skola

Idag hade jag först en vanlig dag, men jag år inte lunch i skolan. Den var inte god tyckte jag för det var grönsaker i. Efter idrotten hade jag skoltidningen mellan 13.45 och 19.05. Det är ganska länge, jag gick sist hem. Idag har jag även namnsdag och det innebär att jag fick pannkakor då jag kom hem. I morgon har jag sovmorgon, vilket jag tycker är dåligt. Jag vann inte heller på julkalendern idag, jag hoppas att jag vinner snart!

11 december 2006

Kategori: Skola

Idag var det en vanlig skoldag med musik, webbdesign, so, eng och religion. Det blåste och regnade nästan hela dagen vilket var ganska jobbigt men i morgon blir det nya tag då jag har namnsdag.

11 december 2006

Kategori: Skola

Idag var det en vanlig skoldag med musik, webbdesign, so, eng och religion. Det blåste och regnade nästan hela dagen vilket var ganska jobbigt men i morgon blir det nya tag då jag har namnsdag.

10 december 2006

Kategori: Kortids

Idag fick jag åka hem, det var skönt från kortidshemmet och Fugelsang fick åka upp i rymden. På kvällen spelade jag BL och vann ingeting. I morgon är det skola och nästa vecka likså sen är det lov.

9 december 2006

Kategori: Kortids

Idag är jag på kortidshemmet och har tråkigt. Gö tråkigt, i morgon ska jag hem jag längtaaaaar dit. Jag lyckar även till rymdfärden som inträffar i natt.

8 december 2006

Kategori: Kortids

Idag har jag haft en kortskoldag men åt inte.
Efteråt åkte jag till kortidshemmet och här har en liten skit unge börjat, tråkigt tycker jag. Jag vill komma hem men ingen förstår det, förstår du det som läsare? I morgon är det tråkigt igen.

7 december 2006

Kategori: Skola

Idag hade jag bara tre lektioner, bild lektionen som jag har  sist blev inställd och jag åt idag maten i skolan. Jag hoppas verkligen att rymdfärden sker i natt. Jag skulle vilja åka upp i rymden men först då tekniken har gått framåt så att det är säkrare att åka och går snabbare.

6 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag var det en speciell dag. Först hade vi simning då vi fick simma både rygg, bröst och andra sätt. Sen blev det lunch och då åt jag ingeting för det var Spenatsoppa. Efteråt åkte hela klassen in till Gamla Stan. Vi kollade där på vaktparaden och gick in i Storkyrkan. Efteråt gick vi på julmarknaden i Gamla Stan och kollade var det fanns för saker att köpa där. De spelades julmusik från Nobelmuseet under besöket. Jag gick runt och fotograferade med kameran bilder från Gamla Stan. Vi gick igenom Kungsträdgården och där kan man åka skridskor nu, det är ganska tidigt tycker jag. Sen gick jag och kollade in julfönstren på NK och tog tåget hem till Huddinge sedan.

På BingoLottos julkalender vann jag ingenting.

5 december 2006

Kategori: Skola

Idag började dagen som vanligt, till lunch åt jag två potatisar. På skoltidningen höll jag på med artiklar det var ett litet problem men det lyckades. På BingoLottos julkalender blev det ingen vinst.

4 december 2006

Kategori: Skola

Idag skulle jag inte ätit lunch men det fanns rester kvar sen i fredags, vilken tur jag har.
På webbdesignen fick jag börja på ett litet projekt som jag berättar om när det är färdigt. På relgionen håller vi på med sekter, jag har snart avslutat min relgionskurs får då 50 poäng.

BingoLottos julkalender: Ingen vinst

3 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma och bakat lite.
Spelat BIngoLotto men vann ingeting.

BingoLottos julkalender: Ingen vinst

2 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag kollat på en dvd mamma har köpt till oss, MR Bean. Det var roligt att titta på honom. Jag förstår inte varför det är så roligt fast det är så tystlåtet. Kan ni förstå det?

BingoLottos julkalender: Ingen vinst

1 december 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag börjar äventyrer på min julkalender!
Besök den om du vill ha roligt innan jul.

I skolan hade jag skoltidning och efteråt blev det hammburgare i matsalen med pepparkaka som efteåt.
Efter skolan köpte jag lite julklappar och bakade pepparkakor hemma.

BingoLottos julkalender: Ingen vinst idag.

30 november 2006

Kategori: Jul och Nyår

Idag satt vi upp en julstjärna i mitt fönster. Jag kom hem från kortidshemmet och i skolan var det en vanlig dag. Potatismosen som serverades med falukorv var jättevarm, jag brände mig på tungan. I morgon är det 1 december!!!