Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

29 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag hade vi massage på idrotten, det var roligt, sen bev det ingen lunch.
På eftermiddagen var det mediacirkus i skolan, då fick vi se filmer och titta på bider om framtiden som elever har gjort och rösta fram en vinnare.
Efter skolan åkte jag till kortidshemmet och har är det tråkigt som vanligt.

28 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag var det en långskoldag, jag hade relgionsprov men det gick bra. När jag kom hem hade jag fått ett brev där det står att Pliktverket inte tänker kalla mig till mönstring. Det var skönt tycker jag, jag tycker om datorer och inte att resa eller äta konstig mat eller vapen och så vidare.

27 november 2006

Kategori: Skola

Idag slutade jag klockan 16.15 och åt ingen Lunch, varför? Jo maten var inte god. Jag förstår inte varför de måste ha så kpnstiga maträtter hela tiden. Annars har det varit en vanlig skoldag.

26 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag har jag handlat mat med mamma, bakat mjuk pepparkaka och spelat BingoLotto, dock vann jag ingeting.

25 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag besökte jag Huddinge Centrum, orsaken var att Rickard Olsson från BingoLotto var där. Alla som hade två lotter fick komma upp och spela minifärgfemman i en timme. Det var roligt att se på trots jag bara hade en lott. Alla i centrum fick kakor och godis också.

24 november 2006

Kategori: Skola

Idag presenterades en ny frukost i skolmatsalen med bland annat ägg. Jag tycker ägg är gott. Det är gratis att äta så nu finns äntligen något jag tycker om. Skolfotona har kommit och jag såg okej ut. I morgon ska jag till Huddinge Centrum och titta på ett roligt evenemang.

23 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag hem från kortidshemmet och det tog rekordlångsamt över 40 minuter.
Idag hade jag Resursdag, det innebär att jag får jobba hem med skoluppgifter. Det gick bra.
Vi köpte ett ny prenumeration av Antivirusprogrammet idag. Har du ett antivirusprogram, det är ganska bra att ha ett för annars kan datorn gå åt skogen.

22 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag hade vi simning på idrotten, det var ganska roligt. Till lunch var det kycklingnugets och ris. Jag har hållit på med julkalendern och den börjar blir klar. Jag håller på att testa det sista just nu. Kommer du följa min julkalender? Hoppas det. Efter skolan fick jag åka till kortidshemmet.

21 november 2006

Kategori: Skola

Idag skulle jag inte ha ätit maten men det fanns pannkakor idag fast det inte skulle varit det. Det var tur. jag undrar varför dom hade gjort så, vet de att inte många äter maten eller?

Jag hade även idrott och skoltidningen och det gick bra. På kvällen fick jag öva läxor och hålla på det sista i julkalendern.

20 november 2006

Kategori: Skola

Idag var det en vanlig skoldag, jag åt inte lunchen.
Idag fick jag veta vad som händer i tv i jul.
Det kommer gå massor av intressanta tv-program i jul som vanligt. Varför går de bästa tv-programmen på julen? Jag vet inte.

19 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag har jag bakat mycket, lussebullar och fruktkaka.
På kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingeting.
I brevlådan låg ett reklam från någon person.
Ja det stod ingeting företagsnamn eller gatuadress bara ett mobiltelefonnummer. Jag skulle inte vilja anställa de.

18 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit med Topsy.
Och bakat ett nytt recept Kademummakaka.
Den smakade inte så mycket, jag skulle haft mera Kademumma i.
I morgon är det söndag och 2 veckor till första advent.

17 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag hade jag skoltidningen och SO.
Därefter åt jag falukorv och potatis.
Hemma läste jag PC för alla, man fick en ljudbok på köpet i MP3-format med Jan Guio.
Årets julklapp blev en ljubok.
Jag tänkte först att det vara en dålig julklapp men nu tänker jag på att det är ganska vanligt i dagens samhälle. Då jag åkte till Finland i sommras lyssnade jag på en ljudbok och då fick jag tiden att gå.

16 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag hade jag först webbdesign sen engelska och svenska.
Därefter var det bild.
Idag regnade det mycket och vädret på tvn stämmde. Man kan undrar hur det stämmer så precis. TV4 visar till och med nu hur vädret är varje timme. Det regnade när jag gick hem och gick till skolan. Snart är det helg igen.

15 november 2006

Kategori: Skola

Idag hade vi först idrott då körde vi en sport som heter kontaktboll och badminton.
Sen var det mat.
Efteråt hade vi klassråd och vi bestämde att vi skulle 6 december åka in till julmarknad i Gamla Stan med klassen.
Idag vid 10 tiden kom skoltidningen från tryckeriet. Så vid 12-tiden fick jag gå runt i skolan och dela ut tidningen, i matsalen i korridor och salar. Därefter hade vi två lektioner.

Då tidningarna hade börjat delas ut fick jag en glad känsla, vårt stora arbete lästes av flera stycken. Lärare och elever. I Matsalen, bänkar och korridorer alla läste skoltidningen. Det var roligt att se de läsa tidningen.

14 november 2006

Kategori: Skola

Idag har jag haft en vanlig skoldag, på idrotten hade vi styrketräning. På skoltidningen var vi bara 6 stycken, var de andra var visste vi inte.

Jag slutar klockan 17.17 idag och jag tänker på vägen hem. Det är mörk, vinter är en tid då det är mörkt. Jag har reflexer på jackan, har du det? Det skapar en liten mysigstämning mörkret men ändå är det lite läskigt.

13 november 2006

Kategori: Skola

Idag började ytterligare en vecka, först tog jag ett varmt bad, det var skönt. Sen bar det iväg till skolan, till lunch var det pannkakor.
Pannkakor, det är en vegatiskt mat, jag förstår inte hur folk kan bli mätta på grönsaker. Många relgioner tillåtet inte kött, men hur klarar dom sig? Jag skulle inte klara det och pannkakor vad är det för mat egentligen det som en kaka. Visst finns det fläskpannkaka men det serveras inte i skolan.
På musiken sjöng vi julsånger, ja vet att det är lite tidigt men om en månad är det lucia.

12 november 2006

Kategori: Kortids

Idag fick jag äntligen åka hem från kortidshemmet, men det är en sak som är irriterande med att åka hem. I Huddinge Centrum måste jag byta buss och det är irriterande, jag måste vänta om jag har tur 25 minuter. Idag såg jag bussen åka, själv tycker jag det är irriterande. Jag tycker det är ganska dålig planering utav SL. Men jag är smart och går hem.

Sen spelade jag BingoLotto men vann ingeting, det var lite ovanligt att det var opera i BingoLotto. I morgon är det skola precis som vanligt.

11 november 2006

Kategori: Kortids

På eftermiddagen kom en ny skitunge som ska börja här på kortidshemmet och hälsade på. Dåligt tycker jag. Att det är en liten unge alltså. På kvällen såg jag Postkodmiljonären, jag tycker det är orättvis att samma personer vinner två gånger på mindre än ett år, först 500.000 kr och sedan över 750.000 kronor. Men turen är olika för person till person.

Jag avslutade kvällen med att se dokumentären Verklighets Rainman, den var mycket intressant, jag själv har Asperger Syndrom, men jag tycker lite synd om honom, men han har en bra begåvning.

Den globala uppvärmningen

Kategori: Allmänt

Jag har läst på internet om den globala uppvärmingen och har tänkt, tänkt.
Vad är det som händer med våran jord, översvämmignar blir allt vanligare, tusanmin förra året är ett exempel. Jorden måste vi värna om, jorden är bara en av få platser där vi kan leva. Solen blir varmare och varmare, ozon hålet blir större. Ozoner hindrar värmen från att komma in hit och försvinna.

Elen blir dyrare och dyrare och flera djurarter håller på att utrotas, bland anant fiskarna. Tänk på i sommras då det var varmt över hela Sverige och knappt något regn. Vill ni att det ska vara så?
Snön på bergen smälter. Jag har skrivit under Aftonbladets lista där man lovar ett av följande,
Byta till lågenergilampor, köra bil mindre, sänka rumstempreaturen, åka mer kollektivt eller gå och cykla eller ta tåget istället för flyget.

Jag hoppas du vill att dina avkommer får ett trevligt liv här på jorden, hjälp de får de med att tänka på vår jord, det ända vi har.

Alexander Williamson - Huddinge

10 november 2006

Kategori: Allmänt

Ja idag vaknade jag tidigt på morgonen, satte på datorn och gick till skolan för att ha skoltidningen, då fick vi veta att det dröjer lite innan nästa nummer kommer, jaha det var synd. Sedan blev det fisk och potatis, det  var gott.

Efter maten fick jag åka till kortidshemmet och där är det tråkigt som vanligt. Jag förstår inte varför jag måste vara här. Nå det är för mina föräldrar ska få vila.

9 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag började skoldagen som vanligt men sen hade vi ingen bild för bildläraren skulle ha konferans. När jag kom hem hade jag fått ett reklambrev från Telia. Det kan man få i min ålder.

8 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag körde vi Handboll på idrotten, sen på lunchen var det Elevens val, Kycklingnugets och Ris.
Därefter fick det bli en vanlig skoldag. Ingen snö och solen lyser.

7 november 2006

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag, nej...
Jag hade ingen skoltidning så jag fick sluta tidigare.

6 november 2006

Kategori: Skola

Jaha då har skolan börjat igen efter höstlovet. Jag hade idag 2½ timmes lunchrast det var lite länge tycker jag.

5 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag har jag hållit på lite med en läxa jag har nu under lovet. I morgon börjar skolan igen.

4 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma, på kvällen spelade jag BingoLotto tid midnatt men vann ingeting. Det var ganska roligt att se på gamla klipp igen.

BingoLotto 15 år

Kategori: Allmänt

Till BingoLotto:
Nu när du fyller femton don undrar jag om det blir en miljon. Bingon går nog bra i afton så de inte blir pension.

Önskar Alexander Williamson i Huddinge

3 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft besök, det var lite roligt. Vi åt köttfärslimpa på kvällen.

2 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag fick jag komma hem från kortidshemmet, jag har lekt mycket med Topsy och gått en stor runda med henne, hon tycker det är jätte roligt att snön har kommit, nu ska den visserligen smälta bort.

1 november 2006

Kategori: Allmänt

Idag är det första november och första snön började falla vid 6-tiden på morgonen. På kvällen började det snäöa så mycket att bussarna blev inställda och tågen hade förseningar. Jag kom till kortidshemmet och här är det tråkigt.

31 oktober 2006

Kategori: Allmänt

Idag har jag hållit på med julkalender och en läxa jag fort under lovet.