Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

7 augusti 2007

Kategori: Sommar

En ny dag är tillkommen, om två veckor fyller jag år och jag har redan fått tre stycken gratulationskort via hemsidan.
Jag tackar och önskar att jag får mera vykort.
Efter lunchen fick jag åka hem från kortidshemmet, på bussen hem klev ett annat kortidshem från Flemingsberg på bussen. Jag uppmärksamade det då jag hörde de snacka med en annan att de kom från ett kortidshem.

När jag åker buss och har remsa är jag rädd att chaffören stämplar fel, nu hade jag tur han stämplade rätt. Efter hemkomsten öppnade min lillasyster sina presenter, hon fyller år idag. Hon fick lite kläder och smink. Själv anser jag att smink är onödigt. Av mig fick hon filmen LiarLiar med Jim Carry i huvudrollen. Vid 15-tiden åt vi hemgjort kladdkaka och köpta kanelbullar med läsk.

Under eftermiddagen berättade min mamma att hon hade köpt en trisslott, och jag och min syster fick skrapa lotten, men vi vann ingeting.

På eftermiddagen fick jag e-post från NovusOpinion, ett undersökningsföretag som sammarbetare med TV4. Genom att jag svarat på undersökningar har de skänkt 65 kronor till Unicef och fem kronor till

Röda korset. Jag har också gratis fått en vinsträttsandel till dragningen utav premieobligation den 3 december. Nu får jag hålla tummarna.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: