Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

28 februari 2008

Kategori: Sportlov

Idag har det var soligt, på morgonen gick jag en prommenad med Topsy till Stuvsta och hon verkade gilla det. Idag har jag varit hemma resten av dagen och inte gjort något speciellt.

27 februari 2008

Kategori: Sportlov

Idag har jag inte gjort något speciellt. På kvällen såg jag filmen Det våras för Hitler och den var okej. Jag följde även med min pappa och Topsy till återviningsstationen, tyvär har min pappa fortsatt röka inomhus trots att vi andra inte tycker om det. Idag har jag också svarat på en epost och deltagit en tävling.

Rövarspråket

Kategori: Allmänt

26 februari 2008

Kategori: Sportlov

Idag har det regnat nästan hela dagen. På morgonen tog jag en prommenad till skogen och gick 2 km där, hon verkade tycka mycket om det. Till lunch åt jag pannkakor och de var gott. På kvällen tittade jag på filmen Click. På kvällen svarade jag på en undersökning.

25 februari 2008

Kategori: Sportlov

Idag har jag varit hemma på förmiddagen och "upptäckt" att csn genom Microsoft erbjuder några av deras program gratis så jag har testat dessa, jag tycker det är konstigt att Microsoft delar ut de gratis. På kvällen gick jag en prommenad med Topsy och bakade ungefär 50 muffins med russin i. Recept kommer inom kort. Idag har jag också svarat på en undersökning från Metro och fått en tom ask i plåt med posten helt gratis!

24 februari 2008

Kategori: Sportlov

Idag har jag varit hemma hela dagen, mina syskon och min mamma åkte iväg på semester så det är lugnare hemma.

23 februari 2008

Kategori: Sportlov

Idag gick jag en prommenad med Topsy på morgonen, hon verkade tycka att det var roligt. Jag har provat att göra en egen tågbana på en tågsimulator, det är ganska svårt. På kvällen spelade jag BingoLotto och vann 100 kronor.

22 februari 2008

Kategori: Skola

Idag gick resan till skolan bra från kortidshemmet. På Rörlig Bild var vi 4 elever, resten är på studiebesök eller och filmar. Jag är nästan klar med min film. Lunchen i skolan var inte god. Som andra och sista lektion kollade vi på en film om Bergsgorillor.

21 februari 2008

Kategori: Skola

Idag på idrotten hade vi massage, jag fick lite ont i ryggen då. Lunchen var inte god, på musiken blev jag klar med en låt som jag gjort på datorn. Efter skolan fick jag åka till kortidshemmet och då åkte jag med en chafför som inte ville stämple men gav sig till slut. Idag fyller jag 18½ år.

20 februari 2008

Kategori: Skola

Idag åt jag lunch i skolan, det var laxbitar med potatis. Idag har igen varit på besök en person som kanske ska börja i våran klass. På bilden blev jag klar med en teckning och började med en annan. På kvällen och eftermiddagen filmade jag lite för skolarbeterna.

Stolen (Konstverk)

Kategori: Skola

Stolen

Jag har gjort en stol av kartong och trä
Kommentera hur ni tycker det ser ut!

19 februari 2008

Kategori: Skola

Idag hade jag först sovmorgon och då gick jag en prommenad och var i hundparken i 10 minuter. I skolan var det på besök en kille som sökt till verksamheten. Lunchen var inte god idag. På Rörlig Bild så filmade jag mycket och jag ska fortsätta att filma i morgon. När jag kom hem hade jag fått ett mått med posten.

18 februari 2008

Kategori: Skola

Idag har en ny vecka börjat. I skolan har det varit en vanlig dag. Lunchen var inte god. På Datorkunskapen blev jag klar med alla uppgifter och jag installerade om en dator i salen och hjälpte andra med uppgifterna.
På kvällen kom Pc för alla som jag läste i.

17 februari 2008

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma hela dagen och inte gjort något vettigt. Jag har spelat lite kort och ätit mat.

16 februari 2008

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma hela dagen, på kvällen åt vi kycklingklubbor och de var goda. Jag spelade också BingoLotto men vann ingeting men hade mycket roligt eftersom jag fick 3 fyror.

15 februari 2008

Kategori: Skola

Idag på Rölig Bild fick vi veta vad nästa film vi ska göra handla om, den ska handla om Stöld och vara en spelfilm på 5 minuter. Lunchen i skolan var inte god idag. På eftermiddagen spelade jag in Titanic på DVD efter att ha spelat in den på kasett förra veckan på söndagen.

14 februari 2008

Kategori: Skola

Idag är det alla hjärtans dag, först i skolan så fungerade i kortläsaren i matsalen men jag fick en tallrik ändå. På idrotten hade vi först kontaktboll innan vi hade badminton. Till lunch var det Kycklingklubbor och dom var starka med ris till. På musiken håller jag på att göra en egen låt på datorn.

13 februari 2008

Kategori: Skola

Idag hade jag först datorkunskap och det var en enkel lektion. Idag var en till som kanske ska söka till klassen på besök och tittade runt. Lunchen idag var inte god. På bilden blev jag klar med en stol i kartong. Idag var också datorteknikerna i klassen och fixade några av våra problem eftersom jag inte kommit ut på Internet på en månad och de verkar jobba hårt. Under bildlektionen installerade de en ny skrivare till salen.

12 februari 2008

Kategori: Skola

På morgonen gick jag först en prommenad till Stuvsta med hunden, hon verkade tycka det var roligt. Idag var det en vanlig skoldag, lunchen var inte god igen. På idrotten hade vi styrketräning och på Rölig Bild pratade vi om vad en films delar är och så fick vi se exempel på såna alternativ.

11 februari 2008

Kategori: Skola

I skolan idag har en person som söker till klassen besökt oss. Idag var det en vanlig dag. I skolan blev vi lurade på jucien. Varje måndag ska vi få jucie men maskinen var trasig så det blev vatten. Lunchen idag var risgrynsgröt och det är ingen höjdare för mig. Idag såg vi klart filmen som vi började i måndags förra veckan, mina lärare tyckte det var en domedagsfilm och jag kan hålla med lite.

Internet fungerar inte för mig fortfarande i skolan och jag börjar bli trött på detta. På Datorkunskapen var våran lärare fortfarande sjuk men vi fick en av skolans datortekniker som vikarie. När jag kom hem hade jag fått en cd från Unibet gratis med reklamlåtar. Jag kommer nog inte använda den men den var gratis. På kvällen åt jag hamburgare och så gick jag en prommenad med Topsy.

Tycker du det är okej att röka inomhus?

Kategori: Omröstningen

Under två veckor har jag frågat besökarna om de tycker att tycker att det är okej att röka inomhus? 57% röker inte och 43% av dessa tycker att man inte ska röka inomhus. 43% av besökarna röker och 29% tycker att man ska röka inne. Orsaken är att mina föräldrar röker och jag tycker inte om det, då jag öppnar fönstret då de röker säger det att jag terroriserar dem. Jag vill ha bra lungor och jag tycker att de borde röka ute men de tycker inte dom.

Nu undrar jag istället om du längtar till OS i Kina?

10 februari 2008

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma hela dagen, jag har bakat en liten kaka idag den var inte så god men gick att äta i alla fall.På kvällen åt vi fläskkotletter.

9 februari 2008

Kategori: Allmänt

Idag har jag kört mycket datorspel men även gått en tur med Topsy till skogen. Jag har ätit fisksoppa och lite godis. På kvällen färgade min lillebror håret rött ur fult tycker jag. På BingoLotto vann jag 100 kronor.

8 februari 2008

Kategori: Skola

Idag på Rörlig bild fick vi se våra filmer och diskutera dem och göra en utvädering. Till lunch var det Kebab med pitabröd. Jag har suttit mycket vid datorn men också gått en prommenad till skogen med Topsy och gjort kycklinggryta med ris.

7 februari 2008

Kategori: Skola

Idag hade vi sovmorgon i skolan då vi skulle ha simning. Det regnade mycket idag men till lunch hade vi tre små rätter med ris. Jag tog kyckling nuggets. Sen hade jag engelska och so innan det var dags för musiken. På musiken blev jag klar med min första låt.

6 februari 2008

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon för vi hade friluftsdag. Med posten fick jag idag en bok om chocklad helt gratis från Allt i Hemmet. Lunchen var inte god idag. På friluftsdagen åkte vi till Högdalen och bowlade. Jag fick en striak och två spärrar. Jag är inte så bra på bowling. Sen fick jag åka till kortidshemmet och där är det tråkigt som vanligt. Idag har det regnat nästan hela dagen.

5 februari 2008

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon och då gick jag en prommenad med Topsy. I skolan hade jag först matte och svenska. Lunchen idag var inte god. Sen hade jag Geografi och Idrott. Efteråt hade jag Rörlig Bild och då fick jag göra en trailer till min film som jag gjort.

4 februari 2008

Kategori: Skola

Idag har en ny vecka börjat. Först hade jag matte och idag var talen ganska enkla. På svenska lektionen blev jag klar med en bok och fick en annan. Lunchen idag var ingen höjdare, det var soppa. Jag gick och kollade på skylten och min lärare var inte sjuk som jag skulle ha som sista lektion. Sen hade jag Geografi och då fick vi bland annat se en film om Metoriter. När jag hade väntat 10 minuter på att min sista lektion skulle börja fick jag reda på att han var sjuk trots att det inte hade stått det på tavlan innan. Dålig stil tycker jag. När jag kom hem hade jag fått svar från SL efter mitt klagomål. Jag hade fått en tia lott med posten också eftersom jag svarat på en undersökning. På den vann jag 10 kronor.

3 februari 2008

Kategori: Kortids

Idag har det snöat mycket här. Idag fick jag åka hem till kortidshemmet och jag hade tur att chaffören bara stämplade 2 kuponger nu. Bussen kom försent vilket irriterade mig. Bussen åkte heller inte hela vägen, dock så långt som jag behövde ta den. På kvällen tittade jag på I en annan del av Köping.

Första cykeln

Kategori: Video

2 februari 2008

Kategori: Kortids

Idag är jag fortfarande på kortidshemmet och det är tråkigt här. Det ända som var roligt var BingoLotto men jag vann ingeting. På kvällen började det att snöa.

1 februari 2008

Kategori: Skola

På morgonen testade jag för första gången Pc för allas nya forum. Den fungerar så där. Idag hade jag först Rölig Bild i skolan, då jag blev klar med min film. Till lunch var det Spagetti med köttfärsås. Sen var det SO innan jag fick åka till kortidshemmet. Då åkte jag med en ilsken chafför som stämplade 4 KUPONGER istället för 3. Jag blev skit sur och skrek ända tills han ändra sig och stämplade om. Hoppas bara att nästa vet att den ska stämpla 2 kuponger. Annars bli jag skit sur. Jag hoppas snart att de inför Reskortet och tar bort remsorna. Jag hatar remsorna. Jag tycker skolan borde betala busskort för alla så jag slipper bli orolig och kan åka till stan när jag vill, nu kan jag nästan aldrig göra det då det blir för dyrt.
Jag är på kortidshemmet och där är det tråkigt. Det enda som var bra att vi fick varsin semla.

31 januari 2008

Kategori: Skola

Idag hade jag först idrott i skolan. Då körde vi först svanskull och sen en minversion av bandy. Sist körde vi badminton. Till lunch åt jag potatis. Sen var det engelska och geografi innan det var dags för musiken. På musiken håller vi på att göra en egen låt på datorn. När jag kom hem hade jag fått två cd-skivor med Ubuntuu i brevlådan gratis.