Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

29 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, till lunch åt jag fläskyttrefile med klyftpotatis och bearniesås, de hade också köttbullar. Lite synd då de kunde ha haft det igår då jag inte åt maten. På Programmeringen hade vi en vikarie och vi fick lära oss om pekare. På kvällen åt jag köttbullar och makaroner.

28 april 2009

Kategori: Skola

Idag i skolan var det en vanlig dag, till lunch åt jag hallonsoppa med björnbär. Matsalen öppnade 14 sekunder försent. På Grafisk kommunikation fungerade det som vanligt, på kvällen åt jag korv och stekt potatis och installade SP2 till Office 2007.

27 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, till lunch åt jag köttbullar och makaroner. På kvällen kollade jag på tv och åt potatis med köttbullar.

Kom det någon påskkärring/gubbe till dig i påskas?

Kategori: Omröstningen

Nej
(78%)
Var inte hemma
(22%)
18 personer svarade och ingen fick någon påskärring/gubbe hem till sig. Jag var inte hemma hela tiden, men då jag var hemma kom det inte heller någon. Om en månad är det val, jag undrar om du kommer rösta?

26 april 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått mat och en kavaj av mina föräldrar, på kvällen spelade jag BingoLotto och vann ingenting.

25 april 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i Huddinge Centrum, där fick jag gratis popcorn och en läskedryck. Det bjöds också på en mängd uppträdande, bla Nanne Grönwall. På kvällen åt jag Lax och potatis och försökte hjälpa en granne med deras dator.

24 april 2009

Kategori: Skola

Idag på morgonen kom en reperatör och bytte min vattenkran i köket, så den är ny nu. Till lunch åt jag ris igår. På eftermiddagen besökte jag centrum och tittade på lite uppträdande och fick lite gratis prylar. Jag fick en jojo, popcorn och lite godis. På kvällen lämnade jag in min deklaration via nätet.

23 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, då fick jag Internet fungera på mina övriga operativsystem, de slutade fungera efter en uppdatering förra veckan. Till lunch åt jag fiskpinnar och småpotatisar, potatisarna var svåra att skala. På eftermiddagen gick jag med hunden och installerade Ubuntu 9.04 som kom ut idag, jag hade lite problem att installera det men till slut klarade jag det.

22 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, till lunch fanns det fiskköttbullar med potatis så det tog jag, på programmeringen fick vi arbeta med char och det var enkelt.

21 april 2009

Kategori: Skola

Idag var det en vanlig skoldag, till lunch skulle det varit soppa men det fanns också kycklinfilé och ris så det tog jag. På Grafisk kommunikation fick jag veta hur jag ligger till just nu. På kvällen åt jag köttbullar och potatis och så fick jag ett erbjudande via telefon från Svensk adressändring, men jag tackade nej.

20 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, i skolan ät jag frukost. Idag hade vi besök av en kille som kanske ska börja i klassen då jag slutat. Till lunch åt jag Hallonsoppa då jag inte gillade maten, jag var lite irriterad då de inte tagit fram soppan då de öppnade matsalen. På kvällen åt jag pannkakor och så fick jag ett konstigt samtal från Dagens Nyheter som ville fråga mig något om min prenumeration, det konstiga är att aldrig prenumerat på tidningen.

Vinter i Huddinge, 2009

Kategori: Video

19 april 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i centrum och handlat lite mat och fikat. På kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingenting.

18 april 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma hela dagen och suttit vid datorn och kollat på tv.

17 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag ett möte på morgonen så jag började skolan senare, till lunch var det fiskpinnar och potatis. På kvällen gjorde jag kyckling. Idag kom det nya nummret av tidningen Pc för alla.

16 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon och då gick jag hem och gick med hunden. Till lunch skulle det varit fisk och potatis, men fisken hade inte kommit så det blev pastabuffé. Då jag hör pastabufe tänkte jag pasta med grönsaker och kyckling blandat, men det var helt andra rätter. Jag åt Lasagne. På bilden håller jag på med att måla, efter skolan gick jag till mina föräldrar och gjorde mat och satt vid datorn där, där hade jag fått mina Bingolotter också.

15 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, i skolan åt jag då frukost. På musiken håller jag med att göra ett cd-fodral och på Programmeringen fick vi göra några enkla program. På kvällen åt jag korvstroganoff. Jag är lite orolig då jag inte fått mina Bingolotter ännu.

14 april 2009

Kategori: Skola

Idag började skolan igen, idag har skolan byt it-policy som gör att flera hemsidor är öppnade. Vi har också fått nya datorer med nya skärmar och en färgskrivare i klassrummet, tyvär fungerade inte färgskrivaren ännu. Til lunch åt jag pannkakor på Grafisk Kommunikation håller jag på med en broshyr om Stockholm.

13 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag avslutas mitt påsklov, på eftermiddagen gick jag till mina föräldrar och fixade lite med datorn där och så fick de besök av några vänner.

Deltog du i Earth Hour?

Kategori: Omröstningen

Ja
(63%)
Nej
(38%)
16 personer svarade och 63% deltod i Earth Hour, jag deltog genom att vara på Skansen. Förra veckan var på påsk, jag undrar om du kom någon påskkärring/gubbe hem till dig?

12 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag har jag varit hemma hela dagen och ätit påskbord och pannkakor. På kvällen spelade jag BingoLotto som hade guldkväll men vann ingenting.

11 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag är det påskafton, på förmiddagen kokade jag potatis och ägg samt stekte köttbullar och prinskorv som jag åt till lunch tillsammans med mina syskon. På eftermiddagen gick jag till mina föräldrar då min pappas kusiner kom på besök, vi åt lax då. På kvällen kollade jag på tv.

10 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag har jag handlat mat med mamma i mataffären, annars har jag tagit det lugnt.

9 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag fyller min mamma år, jag besökte henne och åt tårta och lite mat. På eftermiddagen hade jag Topsy hemma hos mig, hon var lite livlig i början men sen blev hon lugn.

8 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag har jag tagit det lungt, och handlat lite mat och kollat på tv.

7 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag har jag varit i centrum tre gånger, första gången handlade jag lite mat och städprylar. Andra gången lämnade jag mediciner som inte är mina, men som låg i lägenheten, samt handlade en propp. Efteråt diskade jag nästan alla mina nya kökspylar. På eftermiddagen kom mitt modem så nu har jag Internet i lägenheten och sent på kvällen kom en tv som jag köpt så nu har jag tv.

Vinter i Stockholm 2009

Kategori: Video

6 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag har jag flyttat, till en lägenhet. På morgonen gick jag till centrum och pantade lite flaskor och köpte städprylar. För första gången använde jag automaten då jag betalade. Flyttbilen kommer senare en beräknad. Nu blir det till att klara sig själv.

5 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag skulle jag åkt till Ikea, men vi skulle åka iväg för sent så jag stannade hemma. På eftermiddagen byggde jag upp två Ikea-möbler och spelade Bingolotto men jag vann ingenting.

4 april 2009

Kategori: Påsklov

Idag har jag köpt fem stolar och flyttat lite prynader till lägenheten. Jag har kollat på tv och suttit vid datorn.

3 april 2009

Kategori: Skola

Idag har jag fått min lägenhet som jag tittade på förut, till lunch åt jag kyckling och ris. På eftermiddagen flyttade jag lite saker dit och kollade på tv.

2 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, då gick jag till hundparken med hunden. I skolan var det spagetti och köttfärsås till lunch. På bilden blev jag klar med en teckning som jag gjort. På eftermiddagen kom det nya datorskärmar till klassrummet och så gick vi och pantade flaskor.

1 april 2009

Kategori: Skola

Idag är det 1 april. Till lunch åt jag hamburgare och fiskburgare utan bröd, då det var fullkornsbröd. På musiken blev jag klar med min tredje låt och på Programmeringen fick vi arbete med två små program. När jag kom hade jag fått min deklaration, för första gången.

31 mars 2009

Kategori: Skola

Idag kom en tjej som kanske ska börja i klassen då jag slutat. Till lunch åt jag pannbiff och potatis. På Grafisk Kommunikation blev jag klar med mitt cd-fodral.