Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

Gillar du surströmming?

Kategori: Omröstningen

Ja
(9%)
Nej
(91%)
Nyss var det surströmmingspremiär och bara 9% av de som svarade gillar surströmming. Jag har aldrig ätit den men tror att jag inte gillar det. 11 personer svarade. En fråga som varit på tapeten mycket är svininfluensan. Jag undrar om du ska vaccinera dig.

30 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag gått med Topsy och ätit kyckling. På kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingenting.

29 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit i Huddinge Centrum och fått gratis popcorn, kaka och saft. EMD och Sten & Stanley uppträdde i centrum gratis också. På kvällen kollade jag på tv.

28 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit med Topsy igen, på kvällen kollade jag på tv och satt vid datorn som vanligt.

27 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag inte gjort något speciellt, jag har gått med sopor. Fått en undersökning från Pc för alla i brevlådan och kollat på tv.

26 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag hämtat min blurayspelare på posten, jag har ätit pannkakor. På eftermiddagen besökte jag Topsy.

25 augusti 2009

Kategori: Sommar

idag har jag besökt arbetsförmedlingen i Globen, tyvärr kunde de inte riktigt hjälpa mig före Försäkringskassan beslutar om jag får aktivitetsersättning. Jag gick sedan med Topsy och på kvällen åt jag Lasagne och installerade Microsoft Expression Studio 3.

24 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag haft Topsy hemma hos mig, jag har ätit Pannkakor. Jag har köpt via internet en blurayspelare och läst tidningen Pc för alla som kommit idag.

23 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag gjort lasagne och varit ute i Huddinge och filmat lite. På kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingenting.

22 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt min familj och lämnat lite saker från festen igår som jag lånade. Jag har också kollat på tv. En ny funktion har lagts in på några av sidorna, det är ett mini-inlägg så kallad mickro-blogg. Detta kommer vara på prov under en tid för att eventuellt bli permanent. Tidigare så har jag haft en hel del funktioner som kommit och försvunnit genom åren, så det är inte säkert att den behålls.

21 augusti 2009 - Jag fyller 20 år!

Kategori: Sommar


Idag är det 20 år sedan jag föddes. På morgonen tog jag ett bad. Vid sju-tiden gick jag till Huddinge Centrum och hämtade Metro och gjorde en kladdkaka. Jag har gått till Huddinge Centru och hämtat Dagens Nyheter utanför Svensk fastighetsförmedling. De brukar dela ut den gratis på fredagar. Sen gick jag till återviningsstationen med sopor. Sen besökte jag Topsy och gick en prommenad med henne. Jag lånade lite från mina föräldrar till kvällen och när jag var där kom posten. Jag fick ett grattiskort skickat till mina föräldrar. När jag kom började jag göra en tårta. Då tårtan var färdig började jag göra Tacos till kvällen. När mina släktningar och några vänner kommit, började vi äta tacos. Sen öppnade jag presenter. Jag fick bla kläder och en besticklåda. Efteråt åt vi tårta. Efter tårtan gick min mamma och rökte på min balkong, fast hon jag inte vill det. Sen började jag kolla på tv.

20 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag tvättat och gått en prommenad med Topsy. Jag har ätit pannkakor, i morgon fyller jag år. idag har jag också installerat Windows Live Movie Maker som släpptes idag.

19 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit med Topsy och hämta min BingoLotto vinst. Jag har också handlat lite till min födelsedag på fredag.

18 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit med Topsy lite granna, jag har ätit korvstroganoff. På kvällen kollade jag på tv som vanligt.

17 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag träffat Topsy och hon har besökt mig. Jag har kollat på tv och suttit vid datorn.

Sommar i Huddinge Centrum, 2009

Kategori: Video

Har det regnat för mycket under sommaren?

Kategori: Omröstningen

Ja
(70%)
Nej
(20%)
Nu är sommaren snart slut och jag undrade om det regnat för mycket. 10 personer svarade och 70% anser att det regnar för mycket, jag tycker inte det regnat för mycket. Det har varit för varmt stora delar av sommaren. Nu i veckan är det surströmmingspremiär. Därför undrar jag om du gillar surströmming.

16 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag var det säsongsstart för Bingolotto, jag vann 100 kronor. Idag har mamma och jag handlat mat inför min födelsedag.

15 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit i Stockholm, med mina föräldrar. Jag besökte deras hem efteråt. På kvällen kollade jag på tv.

14 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag haft Topsy hos mig, jag har varit i Huddinge Centrum med mamma och så har jag kollat på tv, om en vecka fyller jag år.

13 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag kom äntligen mina bingolotter, på eftermiddagen åkte jag till Stockholm och skulle kolla lite på Kulturfestivalen, men de flesta evenemangen blev inställt på grund av regn.

12 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit i Stockholm och kollat lite på Kulturfestivalen. Jag är lite orolig för jag inte fått mina bingolotter till de närmaste veckorna ännu. På kvällen ringde en försäljare från Com hem på dörren.

11 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit i Stockholm och kollat på Kulturfestivalen. Jag är lite orolig då jag inte fått mina bingolotter till på söndag ännu.

10 augusti 2009

Kategori: Sommar

idag har jag haft Topsy på besök hemma hos mig, jag har kollat på tv och på kvällen spelade jag Sommarbingo men vann ingenting.

9 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit i Huddinge Centrum och filmat lite, filmen kommer ut om några veckor hit til bloggen. På kvällen kollade jag på tv som vanligt.

8 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt mina föräldrar, där gjorde jag inget speciellt. Jag gick med Topsy en liten promenad. På kvällen kollade jag på tv.

7 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag fyller min lillasyster år om två veckor blir jag 20 år. Jag fick tårta och läsk hos mina föräldrar, på kvällen kollade jag på tv.

6 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har ätit pannkakor och pannbiffar med potatis.

5 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit i Huddinge Centrum och jag har ätit kycklinggryta. Jag har också bakat vinbärskaka.

4 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag inte gjort något speciellt igen. Den här sommaren har varit den tråkigaste på år och dar.

En hund som leker i gräset

Kategori: Video

3 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt mina föräldrar och ätit korvstroganoff och varit i Hudddinge Centrum. På kvällen spelade jag Sommarbingo men vann ingenting.

Tror du människan kommer landa på Mars inom tio år?

Kategori: Omröstningen

Ja
(86%)
Nej
(14%)
Nu är det över 50 år sedan människan landade på Månen och 14 personer svarade på min fråga. De flesta tror att vi snart är på Mars. Nu är sommaren slut snart, så jag undar om du tycker det regnat för mycket.

2 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag fyllde min lillebror år, jag besökt han och fick tårta och läsk. På kvällen åt jag pannkakor.

1 augusti 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit i Stockholm och kollat på Pridefestivalen, jag såg en hel del kändisar där. Vädret var okej, det regnade delvis lite.

31 juli 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit i Huddinge Centrum och kollat på tv och suttit vid datorn hemma igen.