Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

30 januari 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig dag i skolan. Till lunch var det stekt yttrefile med kylftpotatis utan skal. På eftermiddagen håller jag på lite med min hemsida som kommer få ett nytt utseende.

Balingsta Gård

Kategori: Video

29 januari 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, då gick jag med hunden till hundparken. I skolan åt jag drottningsoppa till lunch. Idag hade jag bara två lektioner för sen åkte jag till ett kortidshem som jag ska börja i. De hade fått en ny tv idag som jag hjälpte dem att fixa. Det är en platt-tv med inbyggd digitalmottagare så de behöver ingen digitaltv-box längre. På kvällen åt jag korvstroganoff. När jag kom hade jag fått ett gratis nummer av tidningen Tech-World.

28 januari 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen. Till lunch åt jag fisk och poatis igen. Dock jag potatis skalad idag. Som sista lektion hade jag Programmering då fick jag göra några matteuppgifter och göra en bankomat. På kvällen åt jag köttgryta.

Nu kan du lyssna på min hemsida!

Kategori: Allmänt

Sedan tidigare kan du förstora hemsidan genom att trycka på CTRL och + nu kan du också få hemsidan uppläst genom att klicka på knappen Lyssna i menyn, längst nere på sidan. Testa tjänsten och du kommer att bli förvånad.

27 januari 2009

Kategori: Skola

Idag i skolan åt jag panerad fiskfile och potatis till lunch. Potatisen var oskalad för första gången på länge. Idag fick jag sluta tidigare då min lärare som jag skulle ha som sista lektion var sjuk. Idag har jag gått med hunden och svarat på två undersökningar.

26 januari 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen och då gick jag med hunden. Till lunch åt jag fruktsoppa. I skolan fick jag byta lösenord, jag tycker det är lite jobbigt att byta då man måste komma ihåg det nya man valt.

25 januari 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma hela dagen, på kvällen spelade jag Bingolotto men vann ingenting.

24 januari 2009

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en månad seda julafton. idag åkte jag till Stockholm på eftermiddagen och så Grönt ljus för Citybanan. Man fick gratis korv med bröd och dricka. Dessutom uppträdde Amy Diamond och så blev det ett tio minuter långt fyverkeri.

23 januari 2009

Kategori: Skola

Idag i skolan var det en vanlig dag. Till lunch åt jag kycklingvingar och pitabröd med kebabgryta. På eftermiddagen städade jag hemma och kollade på tv.

22 januari 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon, då gick jag med hunden. I skolan åt jag fruktsoppa till lunch, där hade jag matte, svenska och bild. På kvällen kokade jag spagetti, den blev konstig.

21 januari 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon. I skolan hade jag matte första timmen, sen var det lunch. Då åt jag pannkakor. Idag hade jag två och enhalvtimes rast. Tiden gick ganska fort ändå. Sist hade jag Programmering. Då fick jag göra några enkla matteprogram. Jag börjar lära mig smått programmeringsspråket C++. När jag kom hade jag fått mina bingolotter för de närmaste veckorna och ett gratis nummer av tidningen Allt om Pc.

20 januari 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag. I man klass var det många som var sjuka, till lunch var det korvbuffe. Det fanns Chorizo, Isterband och Lammkorv. Jag tog isterband. På Grafisk kommunikation blev jag nästan klar med mitt påhittade företags grafiska profil. På kvällen tittade jag på när Obama blev president i USA.

19 januari 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag. Till lunch åt jag fiskbullar och på kvällen makaronipudding. I skolan fungerade inte tallriksautomaten vid luncehn. Idag har jag svarat på två undersökningar och gått med hunden.

Hur många mobiltelefoner har du ägt?

Kategori: Omröstningen

0-1
(0%)
2-3
(26%)
4-5
(15%)
6 eller fler
(59%)
Nytt rekord igen! 27 röster kom in på omröstningen. Själv har jag ägt tre mobiltelefoner. Idag är det en månad till datorspelet The Sims 3 släpps. Jag har förhandsbeställt det. Nu undrar jag om du vet vad The Sims är för något.

18 januari 2009

Kategori: Allmänt

Idag har vi plockat bort julpynten hemma. På eftermiddagen hjälpte jag en granne med deras dator. Internet fungerade inte på den, men jag fixade det på några minuter.  Jag installerade antivirus, brandvägg och en uppdatering på deras dator också. På kvällen spelade jag Bingolotto med Harald Treutiger men vann ingenting.

17 januari 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag gått en promenad med hunden. Resten av dagen har jag varit hemma och kollat på tv och suttit vid datorn. På eftermiddagen gjorde jag köttfärslimpa.

16 januari 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag. Til lunch var det blåbärssoppa. På kvällen åt jag korv med bröd. Idag fick jag tidningen Pc för alla som jag läste under kvällen och eftermiddagen. När jag kom hem bakade jag kakor.

15 januari 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon, och då gick jag med hunden. I skolan hade jag matte och svenska innan det var dags för bilden. Till lunch var det biffstroganof och ris.

14 januari 2009

Kategori: Skola

Idag har jag sovmorgon igen. Först hade jag matte. Till lunch drack jag bara vatten. På musiken fick jag vi sjunga en sång. Idag hade jag Programmering B för första gången och vi gick igenom matte idag där.

13 januari 2009

Kategori: Skola

Idag i skolan hade jag svenska, so, matte och engelska. Innan det var dags för grafisk kommunikation. Nu håller jag på med ett påhittat företag där och ska göra det företagets profil. Till lunch var det fisk och potatis. Idag har jag svarat på två undersökningar.

12 januari 2009

Kategori: Skola

Idag gick jag till Stuvsta med hunden på morgonen. I skolan har ett nytt schemma börjat gälla idag. Idag har jag hållit på med projektarbetet, matte och svenska. Till lunch var det lapskojs.

11 januari 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma hela dagen. Jag har kollat på filmen World Trade Center och på kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingenting.

10 januari 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag gått en promenad med hunden. Jag har sett filmen Analysera mera som jag spelade in igår. Idag har jag fått en nyckel till Windows 7 så jag kan använda den till augusti.

9 januari 2009

Kategori: Skola

Idag i skolan hade vi terminsavslutning. Det enda vi hade var en utvädering. Till lunch var det spagetti med köttfärssås. På kvällen gjorde jag Lasagne och försökte få en nyckel till Windows 7 Beta 1. Jag fick i alla fall en iso-fil så jag kan testa den i 30 dagar.

8 januari 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon och då gick jag med hunden, I skolan var det potatimos och korv. Det var en vanlig dag, på bilden håller jag på med en teckning.

7 januari 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma, och gjort hamburgare. På eftermiddagen svarade jag på två undersökningar och gick med hunden i skogen. I morgon börjar skolan.

6 januari 2009

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma, utom då jag gick med hunden.

5 januari 2009

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma hela dagen, utom då jag gick med hunden. Jag har inte gjort något speciellt.

Har du något nyårslöfte?

Kategori: Omröstningen

Ja
(17%)
Nej
(83%)
83% av besökarna hade inte något nyårslöfte. Det kom in 12 röster. Jag har inte något nyåslöfte jag heller. Nu undrar jag hur många mobiltelefoner du har ägt.

4 januari 2009

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma och bakat. Jag har bakat en chokladkaka och en kokoskaka.

3 januari 2009

Kategori: Jul och Nyår

Idag har det hänt mycket för mig. Efter lunch åkte jag till Stockholm. Där besökte jag Gallerian och NK. På NK åt jag en bulle med läsk. Sen gick jag igenom Kungsträdgården och där pågick en skridskoruppvisning. På kvällen gjorde jag hamburgare.

2 januari 2009

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag gått med hunden två gånger. Jag har tömt diskmaskinen och tvättat. Jag har suttit vid datorn och kollat på tv. Jag har gjort Pizza.

1 januari 2009

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma hela dagen, utom då jag gick med hunden.