Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

29 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt mina föräldrar och ominstallerat den dator där, det tog sin tid. På kvällen spelade jag Sommarbingo men vann ingenting.

28 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma hela dagen, jag har gjort makaronipudding och kollat på tv och suttit vid datorn.

27 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har det varit en av årets varmaste dag, jag har handlat med mina föräldrar och besökt deras hem.

26 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit med Topsy och gått två promenader, på kvällen skulle jag kolla på ett tv-program som skulle sluta 22.00 men det slutade en timme senare med paus för nyheter på grund av en fotbollsmatch.

25 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit med Topsy igen och kollat på tv och suttit vid datorn.

Ballongsläpp

Kategori: Video

24 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit med Topsy och hjälp till hos mina föräldrar. Jag har också chattat med TV4s tittarombudsman.

23 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag haft det lungt och inte gjort något speciellt igen.

22 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag tagit det lungt, på kvällen spelade jag Sommarbingo i Lotta på Liseberg men vann ingenting.

Har du körkort?

Kategori: Omröstningen

Ja
(62%)
Nej
(38%)
21 personer svarade och de flesta har körkort, 62%. Det närmaste körkort jag har är bilsimulator. Nu undrar jag om du tycker om jordgubbar.

21 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit i Stockholm igen och kollat på Volvo Ocean Race, annars har jag inte gjort något speciellt.

20 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt mina föräldrar igen och gått med deras hund. På kvällen kollade jag på tv.

19 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag är det midsommarafton, på eftermiddagen besökte jag mina föräldrar och åt tårta som jag själv gjort och korv med bröd. På kvällen var jag hemma och kollade på tv.

18 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har min mamma kommit på besök och så har jag besökt mina föräldrar. Idag har jag haft det lugnt och inte gjort något speciellt.

17 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt Arbetsförmedlingen och åkt till Stockholm och tittat på Volvo Ocean Race. Det var varmt och jag tänkte inte på att ta vatten med mig.

16 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma hela dagen, på förmiddagen kom hälften av mina sommarbingolotter fast båda ska komma samtidigt fast i två olika kuvert. Jag är orolig. Idag har jag gjort Lasagne och på kvällen kom tidningen Pc för alla.

15 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit med min mamma och handlat och besökt henne. Jag gick då med hunden och tog det lite lungt. På kvällen kollade jag på tv.

14 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag åkte jag till Alvik och åkte en av de sista turerna med de gamla Nockebybananvagnarna. När jag skulle åka dit blev pendeltåget 22 minuter försenat plötsligt pga sjukdomsfall i Tullinge. Som tur han jag med några minuter ändå. Lite irriterande att det är halvtimmestrafik nu. På kvällen spelade jag BingoLotto som hade säsongsfinal men vann ingenting. Nu blir det bingo i sommar igen i Lotta på Liseberg.

13 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag tänkte jag filma och fota en kort stund av en gratis konstert i Huddinge Centrum, men det var för hög volym. På kvällen besökte jag mina föräldrar.

Jag är en marsian

Kategori: Video

12 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma hela dagen, jag har kollat på tv och suttit vid datorn.

11 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma nästan hela dagen utom då jag gjorde en kort besök hos mina föräldrar. Jag har gjort korvstroganoff och kollat på tv och suttit vid datorn.

10 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma hela dagen och kollat på tv och suttit vid datorn.

9 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag gått med mina föräldrars hund, besökt deras hem och kollat på tv och varit vid datorn.

8 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt arbetsförmedlingen, nästa vecka ska jag dit igen, det finns en special mottagning vid Globen tydligen. På morgonen åkte min mormor och morfar och på kvällen kom min mamma på ett kort besök.

Äger du ett usb-minne?

Kategori: Omröstningen

Ja
(18%)
Ja, flera
(76%)
Nej
(6%)
17 stycken svarade på min fråga, orsaken jag frågade var att jag själv fått ett tredje usb-minne under förra veckan. De flesta äger flera usb-minnen. Det är det som ersatt disketter idag. Nu undrar jag om du har har körkort för personbil.

7 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt mina föräldrar igen, jag gick med hunden och fikade hos dem. På kvällen kollade jag lite på valvakan och spelade BingoLotto, jag vann ingenting. I morgon ska jag försöka få ett arbeta så jag får en inkomst.

6 juni 2009

Kategori: Sommar

Idag är det Sveriges nationaldag. Jag har kollat på tv och varit i Stockholm. Där kolllade jag lite i Kungsträdgården och runt Gamla Stan. Jag filmade och fotade där.

5 juni 2009 - Studenten

Kategori: Skola

Idag har jag tagit studenten, idag har jag studenten... På morgonen samlades vi i skolan och fick våra betyg och grönsakssallad. Sen fick vi lyssna på en rockkonstert, det var lite svårt att se då massor andra elever stod. Utspringet gick bra, det duggregnade bara lite då och då. På eftermiddagen kom några släktningar och andra bekanta och jag fick pengar och tårta och läsk. På kvällen kom min mormor och morfar hem till mig och ska sova över några dagar.

4 juni 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag bara studentlunch, matsalen öppnade inte i tid och maten var inte god, det vara bara några få kycklingbitar med tårta. Inte ens mineralvatten kunde de ha utan de hade cider. I morgon tar jag studenten och slipper gymnasiet sedan, jag kommer få fullständiga betyg med VG i snitt.

3 juni 2009

Kategori: Skola

Idag på morgonen hade jag sovmorgon till lunch åt jag potatismos och korv. Efter min sista musiklektion hade spelet The Sims 3 kommit en dag för tidigt till posten och jag körde det hela kvällen och körde en maskin tvätt.

2 juni 2009

Kategori: Skola

Idag fick jag veta mina betyg och fick veta att jag får 150 poäng för mycket som inte får stå med på slutbetyget. Lunchen var inte god, på eftermiddagen fick vi chips och läsk. Jag slutade tidigt idag och på kvällen skickade CDON spelet The Sims 3 iväg med posten, förhoppningsvis får jag det imorgon.

1 juni 2009

Kategori: Skola

Idag börjar min sista skolvecka. Jag hade sovmorgon, till lunch var det potatismos med korv och lasagne. Sen åkte vi till Gröna Lund med skolan, de bjöd på inträde och åkband. Det var soligt och varmt. Jag åkte bland annat Lustiga Huset, Radiobilarna, Flygnade mattan och Vilda musen. När jag kom hem så åt jag köttbullar med stekt potatis.

31 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag besökt mina föräldrar, på kvällen åt jag potatis och korv och spelade BingoLotto. Då vann jag 100 kronor för första gången på länge.