Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

Can you come back to me?

Kategori: Video

30 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i centrum och på eftermiddagen kollat på Stockholm Marathon på tv. Hela förmiddagen gick åt att gå föra över teatern till dvd. På kvällen kollade jag på tv, Robinson och filmen Mr Bean.

29 maj 2009

Kategori: Skola

På morgonen var jag på läkarbesök efteråt hade jag lite skola. Till lunch var det Lasagne, på kvällen kollade jag på en föreställning där min lillebror medverkade i, jag filmade den. Jag åt kyckling på kvällen. Om en vecka tar jag studenten.

28 maj 2009

Kategori: Skola

Idag haft sovmorgon igen, till lunch åt jag kyckling nuggets med potatismos och brunsås, efter lunch hade jag studentfotografering. Jag blev klar med bilden idag och får medelbetyg i den. På kvällen besökte jag mina föräldrar och gick med hunden.

27 maj 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon och tog ut lite ledig tid från Öppet Hus som var i november. Till lunch var det pannkakor, på Programmeringen fick jag veta mitt betyg. När jag kom hade jag fått en allt i ett skrivare, jag har ett problem med den och det är att den tar tre kopior av allting. Jag åt köttfärsås på kvällen.

26 maj 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag, jag har haft matte, engelska och svenska. Till lunch åt jag bara vatten. På eftermiddagen blev jag klar med Grafisk Kommunikation och får bra betyg. När jag kom hämtade jag en dammsugare på posten och åt korvstroganoff med ris.

25 maj 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, till lunch var det fiskfile med potatis. Potatisen var svår att skala och så öppnad matsalen 49 sekunder försent. På kvällen åt jag korvstroganoff och kollade på tv.

Tror du årets sommar blir varm?

Kategori: Omröstningen

Ja
(94%)
Vet ej
(6%)
Nu ställde jag en frågan igen och 94% tror det kommer att bli varmt, medan 0% tror inte det inte blir varmt. 6% vet inte. 17 röster kom in, Jag hoppas inte det blir för varmt. Nu undrar jag istället om äger ett usb-minne.

24 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag besökt mina föräldrar och ätit fisk och potatis, på kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingenting igen.

23 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i centrum med mina föräldrar, jag har även besökt dem. Jag har kollat på tv och suttit vid datorn. På kvällen gjorde jag Lasagne.

22 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag röstat i EU-valet, det gick bra, jag har ätit korv med bröd och köttbullar och poatis, på kvällen kollade jag på tv.

21 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag är det Kristi himmelsfärds dag, idag har jag tvättat och ätit korvstroganoff  och fiskpinnar och pommes. Jag har kört datorspel och kollat på tv.

20 maj 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, till lunch var det Tacos i skolan, köttfärsen var lite för vattning och så fick man pilla bort lite. På Programmering hade vi prov, och jag klarade två av tre uppgifter. När jag kom hade jag fått tidningen Pc för alla och så gjorde jag korvstroganoff.

19 maj 2009

Kategori: Skola

Idag har jag skola igen, till lunch åt jag bara vatten, då det var soppbuffe. på Grafisk kommunikation fick jag göra om mitt visitkort och när jag kom åt jag pannkakor och gick till mataffären och hämtade en webbkamera som jag köpt.

18 maj 2009

Kategori: Skola

Idag har jag haft sovmorgon, till lunch åt jag först potatis sen fick jag vänta 15 minuter innan jag fick korv då de inte var riktigt klara, på kvällen kollade jag på tv och satt vid datorn.

Nu ska vi vinna

Kategori: Video

17 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag besökt mina föräldrar och fått munkar där, jag har kollat på tv och spelat BingoLotto, men jag vann ingenting. Jag har ätit lasagne och korv med bröd.

16 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått jag varit i centrum med mina föräldrar, jag har kollat på tv och suttit vid datorn. På kvällen såg jag bla Eurovision Song Contest.

15 maj 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag, till lunch åt jag köttbullar och ris och på kvällen kyckling och ris. Idag har jag fått mitt röstkort och gått med hunden.

14 maj 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, till lunch åt jag blåbärssoppa, då de hade blandat in grönsaker i fiskgrytan. På bilden blev jag klar med två teckningar och på kvällen kollade jag på den andra semifinalen i Eurovision Song Contest.

13 maj 2009

Kategori: Skola

Idag har haft sovmorgon, till lunch var det köttbullar och potatis med gräddsås. På musiken fick vi lära oss musikhistoria och på programmering fick vi lära oss om mera om klasser. På kvällen hade jag fått mina BingoLotter.

12 maj 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag, till lunch åt jag Lasagne, på Grafisk kommunikation blev jag klar med mitt egna arbete, på kvällen åt jag spagetti och köttfärsås och kollade på Eurovision. I skolan har jag också gjort ett eget engelsk korsord, som du kan ladda ner och skriva ut här!

11 maj 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag, till lunch åt jag ris och kycklingnuggets på kvällen åt jag korv och potatis.

Ska du rösta i EU-valet?

Kategori: Omröstningen

Ja
(56%)
Nej
(22%)
Vet ej
(11%)
Har ej rösträtt
(11%)
Nu svarade bara nio personer på min fråga, 56% kommer rösta om en månad, jag kommer självklart att rösta. Det är första gången jag har möjlighet att rösta. Nu tar jag en fråga i repris, jag undrar om du tror att årets sommar kommer att bli varm?

10 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft det lungt, jag har besökt mina föräldrar och ätit mat där, på kvällen spelade jag BingoLotto och vann ingenting.

9 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i Huddinge Centrum, och fått mat av mina föräldrar. Jag har kollat på tv och suttit vid datorn, på kvällen åt jag Tacos.

8 maj 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag, till lunch åt jag köttfärssås och spagetti och fiskpinnar och poatis. På kvällen åt jag köttbullar och makaroner.

7 maj 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, och då slutade Internet att fungera igen, det började fungera senare på morgonen igen. Till lunch åt jag bara fiskpinnar, på kvällen satt jag vid datorn och kollade på tv.

6 maj 2009

Kategori: Allmänt

Om en månad är det nationaldag, idag har de bytt en tröskel hemma hos mig, ja ghar gjort pannkakor och korv stroganoff. Jag hade ingen skola idag alltså.

5 maj 2009

Kategori: Skola

Idag har det varit en vanlig skoldag, lunchen var inte god. På kvällen försökte jag ladda ner Windows 7 RC, men två gånger avbröts det och då jag försökte för tredje gången slutade Internet fungera. Nu har jag Comhem och nu vet jag att fler än jag drabbades av detta. De flesta av mina tv-kanaler gick inte heller att se på, vad ska jag göra om detta händer då BingoLotto går? I morgon är jag ledig.

4 maj 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon igen, till lunch åt jag potatis med gräddsås. När jag kom hade jag fått en sommarpresent från BingoLotto, det var en cd-skiva med Lotta Engberg och ett informationsbrev om Sommarbingo. På kvällen kollade jag på tv och satt vid datorn.

Besök i Sankt Michel, Finland

Kategori: Video

3 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag tvättat, suttit vid datorn och kollat på tv. På kvällen spelade jag BingoLotto och vann ingenting.

2 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma hela dagen, jag har suttit vid datorn och kollat på tv. På kvällen spelade jag in två filmer från tv som jag ska se senare.

1 maj 2009

Kategori: Allmänt

Idag har jag ominstallerat min syster dator, det tog tid men till slut blev den färdig. På kvällen kollade jag på tv.

30 april 2009

Kategori: Skola

Idag hade jag sovmorgon, på morgonen hade jag då ett möte. Till lunch var det fiskbuffé i skolan och då åt jag fiskpinnar och poatismos. Vi fick efterätt i skolan också, det var chokladpudding. På eftermiddagen hade vi mösspåtagning i skolan, så nu är jag nästan student. På kvällen besökte jag Huddinge Centrum och tittade på deras valborgsfirande.