Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

30 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag var jag hos mina föräldrar en stund och på kvällen spelade jag MiljonBingo men vann ingenting.

29 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag klippt mig, jag har också varit hos mina föräldrar och fikat.

28 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma och så har jag fått ett paket från Dustin Home, deras julklapp helt gratis. EN DVD_film och Intel Speaker Kit.

27 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit och kollat på två och ett halvt gamla avsnitt av BingoLotto, annars har jag varit hemma och inte gjort något speciellt.

Har du hållit ditt nyårslöfte?

Kategori: Omröstningen

Ja
(20%)
Nej
(10%)
Hade inget
(70%)
10 röstade och det var en mindre än förra gången, jag hade inget nyårslöfte. I torsdags hade jag en uppesittarkväll och därför undrar jag om några av mina bloggläsare, alltså du såg min uppesittarkväll?

26 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma i stort sett hela dagen och suttit vid datorn och kollat på TV.

25 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hos mina föräldrar efter lunch och installera nya office och ett trådlösmodem som jag gav dem i julklapp. Har också ätit julmat hos dem.

24 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hos mina föräldrar och firat julafton. Jag har ätit julbord där och så har jag fått presenter som kläder, datorbok, lampa, godis, datorspel och dvd-filmer.

23 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma och förberett inför min uppesittarkväll, sen hade jag den och spelade också BingoLottos uppesittarkväll med två lotter men vann ingenting på båda.

22 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag gjort skinkan och så har jag varit hos mina föräldrar. Vann ingenting på BingoLottos julkalender idag, har fått BingoLotter för kommande veckor i brevlådan som börjar nästa vecka.

21 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag haft jobbet igen och så har jag varit hemma resten av tidningen, vann ingeting på BingoLottos julkalender. Såg sen nästa klart uppesittarkvällen från BingoLotto som gick förra året, sista 5-8 minuterna saknas, Nu har det dykt upp en ny typ av annons här på sidan men tyvärr kan jag inte ta bort den.

20 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma, på kvällen så jag den första delen av förra årets uppesittarkväll från BingoLotto. Jag vann ingenting på BingoLottos julkalender idag.

19 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma nästan hela dagen, på kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingenting, nu är det redan på torsdag igen då det är uppesittarkväll. Jag vann idag inget på BingoLottos julkalender.

18 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit i centrum och så har jag varit hos mina föräldrar. På kvällen var jag hemma och vann inget idag på BingoLottos julkalender.

17 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag haft jobbet igen, jag har inte gjort något speciellt i övrigt. Vann ingenting på BingoLottos julkalender.

Jul.AlexanderWilliamson.se

Kategori: Jul och Nyår

Missa inte min uppesittarkväll, som sänds 23 december 2010 på http://jul.alexanderwilliamson.se där du redan nu hittar massor av skojiga saker!
Inför och under direktsändningen kan e-posta till julkalender@live.se och skicka ett SMS till 0700539447

16 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit hemma och jag vann ingenting på BingoLottos julkalender idag.

15 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit och kollat på två och ett halvt gamla avsnitt av BingoLotto hos SMDb. Jag kom snabbare iväg än jag tänkt eftersom det kom ett försenat tåg, tåget som jag skulle tagit skulle komma omkring 30 minuter försenat. På resvägen hem fick jag åka buss en bit då inträffat en olyckshändelse som det beskrivs i informationen. Men det tog bara 10 minuter längre tid för jag tog ett tåg i en annan riktning än jag brukar eftersom bussen avgick får där spåret delades. När jag kom hade jag fått Pc för alla, TechWorld och en 10% check från mataffären. Jag vann ingenting på BingoLottos julkalender idag.

14 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit på jobbet och fått skana diabilder och vhs-kasett men det krånglade lite vilket var jobbigt. Jag vann ingenting på BingoLottos julkalender idag.

13 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag handlat mat och kollat på tv. Jag vann ingenting på BingoLottos julkalender idag.

Bakar du pepparkakor i år?

Kategori: Jul och Nyår

Ja
(41%)
Nej
(59%)
17 röstade och de flesta kommer inte att baka, själv har jag redan bakat, jag undrar nu istället om du hållit ditt nyårslöfte?

12 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag namnsdag och haft besök hemma av delar utav min familj och fikade. På kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingenting och inget heller på julkalendern.

11 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag varit i Huddinge Centrum och så har jag varit hos mina föräldrar. Jag vann ingenting på BingoLottos julkalender.

10 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag hade jag först jobbet, på eftermiddagen tittade jag lite på Noblfesten. Jag vann ingenting på BingoLottos julkalender idag.

9 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag hade jag problem med Internet då jag vaknade och hade inget före ungefär runt 9 till 10-tiden. Jag har varit med Topsy idag och så har jag handlat mat. Jag vann ingeting på BingoLottos julkalender.

8 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag vann jag inget på BingoLotto, vid 10.30-tiden började Internet krångla för mig och försvann flera gånger och vart seg, blev normalt vid 18.30-tiden. Jag har hämtat ett paket som jag beställde på nätet som kommit till Stuvsta av misstag men jag fick åka gratis pendeltåget eftersom det inte fanns någon i spärren på båda hållen och ingen kontoll skedde så jag kunde berätta när jag passerade spärrana och lösa biljett. Jag var hos mina föräldrar en tid för att Internet inte fungerade.

7 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag har jag inte vunnit på BingoLottos julkalender igen, jag har haft jobbet igen men hade inga svåra uppgifter där. På eftermiddagen gjorde jag korvstroganoff.

6 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag vann jag inte på BingoLottos julkalender, idag har jag varit i Stockholm och istället för att åka dit på en kvart tog resan nästan en timme. Där kollade jag på två gamla avsnitt av BingoLotto och kollade på julpyntet.

5 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag vann jag inte på BingoLottos julkalender eller vanliga BingoLotto, jag har varit hemma resten av dagen.

4 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag vann jag ingenting på BingoLottos julkalender, jag var på eftermiddagen hos mina föräldrar en stund igen.

3 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag vann jag ingenting på BingoLottos julkalender och hämtat en gratis godisbit samt varit på jobbet men de hade inte så många uppgifter.

2 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag vann jag ingenting på BingoLottos julkalender och varit hemma resten av dagen.

1 december 2010

Kategori: Jul och Nyår

Idag vann jag ingenting på BingoLottos julkalender, jag har haft Topsy hos mig en stund också och fått Bingolotter med posten. Jag har fått Bingolotter med posten idag.

30 november 2010

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft jobbet igen, där de inte hade många arbetsuppgifter.