Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

29 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma, jag har handlat lite mat och kollat på tv.

28 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma, på kvällen spelade jag SommarBingo men vann ingenting.

27 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma och inte gjort något speciellt.

26 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma och inte gjort något speciellt.

25 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hos mina föräldrar på eftermiddagen och ätit en bakelse och firat midsommar.

24 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hos mina föräldrar och hälsat på, annars har jag inte gjort något speciellt.

23 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma och inte gjort något speciellt

22 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt Spårvägsmuseet som hade fri entré idag, jag har nu visserligen SLs bröllopskort som ger fri entré med gilltigt periodkort i sex år dit efterå köpte jag en resväska.

21 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma, jag har gjort pannkakor och fått de sista sommarbingolotterna. På kvällen spelade jag Sommarbingo men vann ingenting.

Kommer du se bröllopet mellan Victoria & Daniel?

Kategori: Omröstningen

Ja, på TV
(38%)
Nej
(63%)
8 röstade igen, ingen såg i Stockolm och 63 såg inte alls och bara 38% på tv, blir intressant och se hur tittarsiffrorna ser ut som presenteras idag. Nu pågår fotbolls-vm och jag undrar om du är intresserad av det.

20 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt mina föräldrar på eftermiddagen, annars har jag inte gjort något speciellt idag.

19 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit och kollat på kortegen i Stockholm mellan Daniel Westling  och Kronprinsessan Victoria. Jag stod i början vid Gustav Adolfs Torg där man kunde följa vigseln på stor bild, därefter förflyttade jag mig till framför Grand Hôtel för att se när de kom över havet, på grund av alla avspärningar tog det en halvtimme att förflytta mig dit då jag var tvungen att gå via Sergels Torg och Nybroplan för att komma dit. Därefter gick jag till Gustav Adolfs Torg igen, och nu var stora delar av avspärningar upphävda så det gick fortare att komma dit för att se Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria komma ut på Lejonbacken.

Jag passade på att passera spärrarna vid T-Centralen och kunde passera utan att använda mitt SL-Access kort då det idag är gratis att resa med Tunnelbanan i Stockhlm. Jag har aldrig varit med om så mycket människor i stan, totalt beräknades en halv miljon vara ute och titta.

18 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag fick jag äntligen mina sommarbingolotter, men bara hälften precis som förra året fast båda ska komma samtidigt. Då fick jag andra hälften nästa vardag. Vid 7-tiden försvann Internet och TV för mig och flera hushåll i området, dock inte jag hade strömavbrott. I centrum hade ena mataffären öppet vid 9-tiden, jag fick tillbaka Internet och TV strax efter 14. På kvällen besökte jag Love Stockholm 2010.

17 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag skulle man senast få sommarbingolotterna men jag har inte fått de, kommer de inte i morgon så kontaktar jag Folkspel. På kvällen var jag på Love Stockholm 2010.

16 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag besökt mina föräldrar och när jag kom hem hade jag fått en bok av Marcus Birro som jag vunnit på bingolotto.se, i en tävling som jag deltog i förr ett tag sedan och tidningen Pc för alla. Just nu väntar jag på mina sommarbingolotter.

Smaka på Stockholm, 2010

Kategori: Video

14 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma och inte gjort något speciellt

13 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit på Love 2010 igen och bland annat åkt en gammalt tåg på Roslagsbanan, jag har även åkt Djurgårdsfärjan och surfat på Slottsbacken med min dator. På eftermiddagen bokade jag min sommarresa till Göteborg och Finland som sker i juli. På kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingenting.

12 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit på Love 2010 och använt Telias trådlösa bredband som de erbjuder utan kostnad för alla. På eftermiddagen besökte jag mina föräldrar.

11 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit hemma och inte gjort något speciellt.

10 juni 2010

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på kursen igen och haft en samtal, jag har också handlat mat och tvättat kläder.

9 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag var jag på förmiddagen på passpolisen och beställde nytt pass, det tog en timme i kön, den första halvtimme hade de bara en kassa öppen dessutom. På eftermiddagen var jag på inspelning av tv-programmet Time Out i Filmhuset. De fuskar lite i programmet och klipper mycket, efteråt var jag och besökte Love 2010.

8 juni 2010

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft kursen igen, det var mycket pratande och lyssnade.

7 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag besökte jag mina föräldrars hem på eftermiddagen, de hade lite problem med deras en dator, då deras dators klocka inte stämde, jag var även och lekte med Topsy lite.

Har du något virusprogram på datorn?

Kategori: Omröstningen

Ja
(75%)
Nej
(25%)
8 svarade och 25% har inget virusprogram, förhoppningsvis förstår dessa att jag menar antivirusprogram. Avast och AVG är två sådana program som är gratis som jag tycker är användbara. Jag har självklart antivirusprogram, just nu använder jag Norman som jag får gratis för jag årsprenumerar på Pc för alla. Nu har Sverige drabbats av bröllopsfeber därför undrar jag om du kommer se bröllopet mellan Victoria & Daniel?

6 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag är det Sveriges Nationaldag och jag har varit och besökt Kungliga Slottet i Stockholm som har fri entré och lite på Love Stockholm 2010 som invigdes idag, på eftermiddagen besökte jag mina föräldrar och på kvällen spelade jag BingoLotto men vann ingenting igen.

5 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit och kollat på Stockholm Marathon vid starten och sen vid Centralen i en halvtimme ungefär.

4 juni 2010

Kategori: Sommar

Idag har jag varit och kollat på Smaka på Stockholm under två timmar på eftermiddagen.

3 juni 2010

Kategori: Praktik

Idag har jag avslutat praktiken och nu är det kursen nästa vecka, båda håls på Arbets & kompetenscenter i Tumba, idag har jag fått använda symaskin och sandpapprat. På eftermiddagen gjorde jag pannkakor.

2 juni 2010

Kategori: Praktik

Idag har jag fortsatt på kursen, jag har fått sandpappra nästan hela dagen men fick sy lite också. På eftermiddagen handlade jag mat.

1 juni 2010

Kategori: Praktik

Idag har jag fortsatt med praktiken och fått sandpappra och sortera kläder. På eftermiddagen besökte jag mina föräldrar.

Gärdesloppet, 2010

Kategori: Video

31 maj 2010

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på återviningsstationen, bakat muffins och inte gjort något mer speciellt.