Blogg.AlexanderWilliamson.se

Välkommen till Alexander Williamsons egna blogg på nätet!

27 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag spelat BingoLotto och kollat på BingoLotto och suttit vid datorn och TVn. Ingen vinst idag.

26 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn.

25 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn.

24 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn.

23 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn.

22 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn. Jag har också suttit i publiken på Körslaget Julspecial. Pendeltåget på vägen dit blev försenat så fick springa och kom fram två minuter innan insläpp, ändå släppte de inte in oss på 20 minuter, knäpp tycker jag.

21 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn.

20 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag spelat BingoLotto och kollat på BingoLotto och suttit vid datorn och TVn. Jag vann en Bingolott i 

20 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag spelat BingoLotto och kollat på BingoLotto och suttit vid datorn och TVn. Jag vann en Bingolott i BingoLottos app under BingoLottos Upp till Miljonen.

19 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag hälsat på mina föräldrar men där vill ingen umgås med mig så hade tråkigt, samma hemma och satt vid datorn och TVn hela dagen igen.

18 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en tråkig dag fram tills att jag fick två DVD-filmer med BingoLotto-avsnitt från TV4. Nu har jag fått fyra avsnitt av Eyeworks och TV4. Men det är flera kvar som jag vill se för att få min forskning att bli komplett. Har idag kollat på TV och suttit vid datorn.

17 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn.

16 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en tråkig dag, kollat på TV och suttit vid datorn hemma hela dagen.

15 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn. 

14 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn. Fick besök av några från Högskolan Dalarna som ska följa mig för deras skolprojekt några timmar senare.

Alexander besöker Citybanan

Kategori: Video

Röstade du i kyrkovalet?

Kategori: Omröstningen

Ja
(2%)
Nej
(94%)
Hade ej rösträtt
(4%)
Nu röstade 1366 vilket är nytt rekord, otroligt. Jag har ingen rösträtt så kunde inte rösta. De flesta röstade inte och det innebär att de speglar lite hur man röstade. Nästan ingen röstade, gissar det för man förstår inte varför man ska rösta något inom kyrkan. Förstår inte riktigt det heller. Nu är det snart Halloween och jag undrar därför om du ska fira det.

13 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag besökt visningen av Citybanan och spelat BingoLotto och kollat på BingoLotto men vann inget.

12 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn. Har inte gjort något roligt.

11 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn och haft tråkigt som vanligt på fredagar.

10 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag fortsatt med lite datorjobb, suttit vid datorn och gjort lite annat och kollat på TV. Har också kollat på andra avsnittet av BingoLotto. Nu väntar jag bara på flera.

9 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag en kortstund fått besök av mitti. Har också fått två avsnitt av BingoLotto som jag kollat på ett av nu. Suttit vid datorn och kollat på TV i övrigt.  

8 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag fick jag reda på att BingoLotto har kopierat två avsnitt de hade och ska skicka dem till mig. Äntligen verkar det som jag kommer få se avsnitt igen. Fick reda på att det kommer gå till så att BingoLotto skickar information till mig som de har, har de inte information kommer de kontakta TV4 som kontakta BingoLotto som kontaktar mig. Hittar inte TV4 information kommer de kontakta Kungliga Biblioteket som kommer kontakta BingoLotto som kommer kontakta mig. Kommer bli en himla omvägen ibland.
 
Fick idag hem Lokets hem-bingo som jag köpte för en tid sedan, och allt fanns med. Ett roligt spel från BingoLottos ungdom som är svårt att få tag i, på wikin kan man nu läsa information om spelet.
 
Idag har jag suttit vid datorn och TVn mest. På datorn har jag fått fyra nya bärbara datorer från Vårby Ungdom som var installerade för inloggning på kommunens nät vilket inte de skulle vara utan de skulle vara så kallade fristående . Så fick börja göra om dessa datorer.

7 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag åkt hem, tåget blev försenat då det var obehöriga på spåret, tycker det är helt idiotiskt att såna personer ska försena ett tåg. På morgonen såg jag BingoLotto på TV4 Play från igår och chattade med Marie på BingoLottos hemsida. Fick på tågresan ett samtal från mitti som vill prata med mig på onsdag.
 
 

6 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag åkt till Göteborg och bott på hotell. Var på .hotellet en stund innan jag fick åka till TV-studion där jag pratade med flera som jobbade där och fick stå i publiken under inspelningen. Efter inspelningen fick jag prata lite mer och fick lite prylar från BingoLotto. En av sakerna var från ett hjul men kom inte på vilket, visade sig senare vara från Miljonlotteriet vilket spelat in program i samma studio. Fick också en landskapsdocka, en registreringsskylt, en stor bingolotta och lite papper med information. Pappret med information var dock inget vidare, den gav mig bara två nya faktainformation vem som var gäst 16 maj 1992 och när 16,5 miljoner delades ut på Superchansen. Mycket information saknas ännu men BingoLotto och TV4 har lovat hjälpa mig med allt jag behöver. Få se hur det går med det. Har inte hört något från TV4 ännu, två av banden som jag vill se är försvunna ur BingoLottos arkiv och borde finnas på TV4 och KB. Sen fick jag inte så alls så mycket information om avsnitten som jag gärna vill ha också som tex vilka lådor som fanns, vilka bingonumrerna var och annat information. Fortsättning lär följa. 

5 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Har idag kollat TV och suttit vid datorn och föreberett lite inför BingoLotto som jag åker till imorgon.

4 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag kollat på TV och suttit vid datorn. Varit mycket lugnare än senaste dagarna.

3 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en telefonintervju med Lotta Bromé, haft lite kontakt med BingoLotto som bokat tåg och hotell till mig under söndag till måndag. Fått samtal från tre telefonförsäljare vara två bröt mot Nix för mobiler som jag är medlem i. Suttit vid datorn och kollat på TVn i övrigt.

2 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har en artikel om min kamp över att få tag i BingoLotto-avsnitt publicerats på Aftonbladets hemsida. Många har kommenterat den och vill redogöra några saker, det är sex program som jag saknar information om över vilka som varit gäster. Det är ännu fler avsnitt som jag saknar en hel del information över som jag behöver. Många har undrat över om jag har något handikapp, jag har Asperger Syndrom och högfungerade autism. Jag har inte gått en särskola utan ett vanlig gymnasieskola med ett special utformat program för elever med Asperger. Jag hade samma skolplan som alla andra och fick fullt studentbetyg och flera saker med högsta betyg, är inte korkad. Många tycker att det var elakt av Aftonbladet att skriva om mig, men det är så att jag vill det, det var jag som kontakade dem från början.

 

Jag har inte druckit upp de 500 kronorna jag vann, jag har köpt saker för dem, godis, julklappar och sånt köpte jag. Jag vet hur man håller en duttpenna, jag håller inte den upp och ner på fotot, det är en duttpenna med två duttsidor. TV4 och BingoLotto har lovat nu att de ska hjälpa mig med alla avsnitt som jag behöver, hoppas det håller det. Jag får också besöka BingoLotto-studion på söndag med gratis resa och logi. Folk har också frågat vad jag gör på dagarna, om jag har jobb eller ska skaffa ett. Jag har inte så lätt att få ett vanligt jobb pga som jag är, jag har daglig verksamhet via kommunen där jag några timmar i veckan sitter och fixar med datorer i kommunen med blandade saker.

 

1 oktober 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en vanlig dag. Gjort en del med datorer, kollat på TV och sånt. Har haft lite kontakt med Aftonbladet som vill skriva en artikel om min kamp över att få BingoLotto-avsnitt. På kvällen kom en fotograf och besökte mig. Har också fått bingolotter med posten för kommande veckor och så fick jag från BingoLotto duttpennor och plastpåsar med posten.

30 september 2013

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en vanlig dag. Gjort en del med datorer, kollat på TV och sånt.